Belangrijk nieuws!

16 dec. 2019

Vanaf eind december 2019 gaat ParkeerService gefaseerd over op een nieuw, digitaal vergunningensysteem.
De overgang naar het nieuwe systeem zal merkbaar voor u zijn. Het E-loket is tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe vergunningaanvragen en ook bij bestaande producten gebruikt u tijdelijk webformulieren voor wijzigingen en bij het beëindigen van uw vergunning(en). U kunt binnenkort uw parkeervergunning(en) beheren in een vernieuwd digitaal loket.

De houders van een Artsenvergunning, Zorgvergunning en Mantelzorgvergunning werkten met een pas. Deze pas wordt vervangen door het nieuwe ParkStart. Aan de inhoud van uw parkeervergunning verandert er niets. U kunt uw huidige parkeervergunning(en) onder dezelfde voorwaarden blijven gebruiken. 

Als uw e-mail adres bij ons bekend is, heeft u inmiddels per e-mail een informatiebrief van ons ontvangen. Staat uw e-mail adres niet bij ons in het systeem, dan ontvangt u per post een informatiebrief en vragen wij u uw e-mail adres door te geven via de button op de homepage van deze website. 

Op het moment dat de overgang naar het nieuwe systeem plaatsvindt, eind december, ontvangt u van ons een tweede mail met meer informatie.

Heeft u nog geen e-mail of duidelijk instructies ontvangen, dan krijgt u zeer binnenkort van ons een bericht waarin alles duidelijk aan u wordt uitgelegd.

Wij danken u voor uw begrip! In de toekomst kunnen we u nog beter van dienst zijn met ons nieuwe, digitale vergunningensysteem.