parkeerservice lelystad vervolg 13

Nieuws

Promotie Parkeerbundel

10 juli 2017

De komende tijd worden er in Lelystad flyeracties gehouden bij de verschillende parkeergarages. Deze flyeracties sluiten aan bij de huis-aan-huis mailing, waarbij inwoners van Lelystad op woensdag 5 juli jl. naast de lokale krant, ook de flyer over de parkeerbundel ontvingen. De parkeerbundel is een parkeerabonnement op rekening, waarmee er vanaf € 0,14 per uur in een parkeergarage geparkeerd kan worden. De parkeerbundel kost € 11,- per maand en hiervoor kan maandelijks 80 uur geparkeerd worden.

Wethouder Ed Rentenaar: “Ik ben heel blij met de extra aandacht voor de parkeerbundel. Ik hoop dat steeds meer mensen bekend raken met de parkeerbundel en tot de aanschaf overgaan. Immers, met de parkeerbundel wordt parkeren niet alleen eenvoudig, snel en makkelijk, maar ook voordeliger”.

Hoe werkt het?
Voor bezoekers van het Stadshart die regelmatig parkeren in één van de parkeergarages (Neringweg, Zilverpark en De Waag), is de parkeerbundel een ideaal parkeerproduct. Met de parkeerbundel kan tegen gereduceerd tarief worden geparkeerd in een parkeergarage (al vanaf     € 0,14 per uur). Er kan in- en uitgereden worden zonder langs een betaalautomaat te lopen. De parkeerbundel wordt afgenomen als een parkeerabonnement op rekening.

Wilt u meer informatie over de parkeerbundel, klik dan hier.