Parkeerbundel

Algemeen

Met de parkeerbundel parkeert u in Lelystad tegen een gereduceerd tarief in de parkeergarages Neringweg, De Waag, Agoradek en Zilverpark. De parkeerbundel kan worden afgenomen als parkeerabonnement op rekening.

Met het parkeerabonnement kunt u gemakkelijk de parkeergarage in- en uitrijden zonder hiervoor langs een betaalautomaat te lopen. De parkeerbundel is namelijk een vooraf ingesteld parkeerabonnement, dat wordt gemonitord op gebruik binnen de parkeerbundel. Met het parkeerabonnement heeft u altijd toegang tot de parkeergarage. U ontvangt voor €11,- per maand een parkeerbundel van 80 uur per maand. Wilt u gelijk voor het hele jaar betalen, dan kost dit €120,- per jaar (vast jaar van 1 april t/m 31 maart) en ontvangt u 960 uur.  

Als u de parkeerbundel overschrijdt, dan ontvangt u van ons een rapportage uit het parkeersysteem. Een overschrijding wordt met de eerst volgende factuur verrekend met een maximum van €200,- per abonnementsjaar. Uren per maand of jaar kunnen niet meegenomen worden naar een volgende periode.

Tarieven

Kijk voor de actuele tarieven de tarievenpagina

Aanvragen