Vraag hier de nieuwe bezoekersregeling aan

27 feb 2024

Per 1 april 2024 stappen we over van de oude bezoekerpas naar een nieuwe digitale bezoekersregeling. Dit sluit aan op het digitaliseren van alle parkeerproducten. 

Vraag de nieuwe digitale bezoekersregeling aan
Woont u in een van de vergunninggebieden De Stelling, Hanzepark, Botter of Ravelijn? Dan kunt u vanaf 1 maart de digitale bezoekersregeling aanvragen zodat uw bezoek in uw parkeergebied kan parkeren. Uw huidige bezoekerspas blijft nog geldig tot en met 31 maart, daarna kunt u de pas wegdoen. Het jaartarief voor de bezoekersregeling blijft hetzelfde als vorig jaar; € 8,00 voor de Stelling en € 50,00 voor Hanzepark, het Ravelijn of de Botter.

Ga voor alle informatie en het aanvragen naar Digitale bezoekersregeling

Hoe gebruikt u de digitale bezoekersregeling?
Met een bezoekersregeling meldt u online het kenteken van uw gasten aan. Per kwartaal krijgt u hiervoor 100 parkeeruren. Uw bezoek aan- en afmelden kunt u vanaf 1 april doen, in de bijbehorende app ParkStart. Hier kunt u ook veelgebruikte kentekens opslaan onder favorieten en parkeeracties inplannen voor een toekomstig moment. En u kunt ook een ander machtigen om gebruik te maken van uw bezoekersregeling.

Alle informatie over ParkStart, vindt u bij Alles over ParkStart