Abonnementen

Voor de gemeentelijke parkeergarages in het Stadshart zijn er drie soorten abonnementen beschikbaar: Een bewonersabonnement, een bedrijfsabonnement en een overig abonnement. Kijk hieronder voor informatie over uitgiftecriteria, tarieven en het aanvragen of opzeggen van abonnementen.

Bewonersabonnement

Uitgiftecriteria

Woont u in het Stadshart? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bewonersabonnement in de garages. U kunt in aanmerking komen voor maximaal twee abonnementen per adres.
Bij de aanvraag voor een bewonersabonnement dient u een kopie van uw kentekenbewijs met tenaamstellingsgedeelte toe te voegen. Wanneer u in een lease-auto of in een bedrijfsauto rijdt, vragen wij u ook om een verklaring af te geven van de kentekenhouder waarin staat dat u de vaste bestuurder van deze auto bent.

Tarief 

Bekijk hier de actuele tarieven. 

Aanvragen

Klik hier voor het aanvraagformulier voor een bewonersabonnement voor de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag.

Opzeggen

Wilt u uw abonnement opzeggen? Klik dan hier.
Let op! U dient uw abonnementspas na opzegging in te leveren bij de balie van ParkeerService in Lelystad. Ook kunt u uw abonnementspas (op eigen risico) per post sturen naar ParkeerService. 

Kenteken wijzigen

Wilt u het kenteken van uw abonnement wijzigen? Klik dan hier.  

Bedrijfsabonnement

Uitgiftecriteria

Is uw bedrijf gevestigd in het Stadshart? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bedrijfsabonnement in de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag. U kunt in aanmerking komen voor maximaal twee abonnementen per bedrijf.
Bij de aanvraag dient u een uittreksel van Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden) en een kopie van uw kentekenbewijs met tenaamstellingsgedeelte toe te voegen. Wanneer u in een lease-auto of in een bedrijfsauto rijdt, vragen wij u ook een verklaring af te geven van de kentekenhouder waarin staat dat u de vaste bestuurder van deze auto bent.
Tevens vragen wij u een schriftelijke motivering van de noodzaak van een parkeervergunning mee te sturen.

Tarief 

Bekijk hier de actuele tarieven.

Aanvragen

Klik hier voor het aanvraagformulier van een bedrijfsabonnement voor de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag

Opzeggen

Wilt u uw abonnement opzeggen? Klik dan hier.

Kenteken wijzigen

Wilt u het kenteken van uw abonnement wijzigen? Klik dan hier.  

Overige abonnementen 

Uitgiftecriteria

Wanneer u niet aanmerking komt voor een bewoners- of bedrijfsabonnement kunt u een overig abonnement voor de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag aanvragen. Bij de aanvraag voor een abonnement dient u een kopie van uw kentekenbewijs met tenaamstellingsgedeelte toe te voegen. Wanneer u in een lease-auto of in een bedrijfsauto rijdt, vragen wij u ook een verklaring af te geven van de kentekenhouder waarin staat dat u de vaste bestuurder van deze auto bent.

Tarief 

Bekijk hier de actuele tarieven.

U kunt dit abonnement betalen per kwartaal of per jaar.
Looptijd abonnementenjaar: 1 april  t/m 31 maart.
Looptijd abonnementenkwartaal: 1 januari t/m 31 maart, 1 april t/m 30 juni, 1 juli t/m 30 september, 1 oktober t/m 31 december.

Aanvragen

Klik hier voor het aanvraagformulier voor een abonnement voor de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag.

Opzeggen

Wilt u uw abonnement opzeggen? Klik dan hier.