Mantelzorg abonnement

Krijgt u mantelzorg en parkeren de verzorgers bij uw woning? Vraag dan een mantelzorg abonnement aan waarmee uw mantelzorger in de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag kan parkeren

 

Wat zijn de voorwaarden?

  • De mantelzorgontvanger is de aanvrager van dit parkeerabonnement.
  • U bent ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) van Lelystad en woont binnen een vergunninggebied. Aan de hand van uw burgerservicenummer kunnen wij uw gegevens controleren.
  • Voeg bij uw aanvraag een verklaring van de huisarts en/of van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of een andere professionele instantie toe waaruit blijkt dat u ontvanger van mantelzorg bent. Dit kan ook een indicatie voor thuiszorg zijn.

Aanvragen

Let op: Wij kunnen uw aanvraag alleen in behandeling nemen als u staat ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) op het adres waarvoor u dit abonnement aanvraagt.

Vraag uw abonnement aan:

  1. Via het online aanvraagformulier voor een mantelzorgabonnement
  2. Door een bezoek te brengen aan onze servicebalie. Onze medewerkers helpen u met het invullen van het aanvraagformulier als u daar moeite mee heeft. Neem in ieder geval uw legitimatiebewijs en de verklaring van een professionele instantie mee. Evenals de betreffende kentekens. Houdt u rekening met de verwerktijd van de aanvraag. Klik hier voor openingstijden van onze servicebalie.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven op de tarievenpagina.
Looptijd abonnementsjaar: 1 april t/m 31 maart.

 

Gebruik van uw abonnement en pas

  • U kunt in alle parkeergarages (Neringweg, Zilverpark, Agoradek én de Waag) parkeren. 
  • We maken gebruik van kentekenherkenning waardoor u bij het in- en uitrijden geen pas nodig heeft. Mocht uw kenteken niet goed herkend worden dan kunt u de pas voor de kaartlezer houden. Als dit niet lukt, neem dan via de intercom contact op met onze medewerkers, zij helpen u verder.
  • Wanneer u de pas verliest, neem dan contact met ons op zodat we u van een nieuwe pas kunnen voorzien. U kunt hiervoor mailen naar info.lelystad@parkeerservice.nl
  • Uw pas is persoonsgebonden, lever bij een verhuizing de pas weer in.

Kenteken wijzigen

Heeft u een andere auto? Geef het nieuwe kenteken door via dit kentekenwijzigingsformulier en gebruik tijdelijk uw pas bij het in- en uitrijden.