Bedrijfsabonnement

Is uw bedrijf gevestigd in het Stadshart? Dan kunt u in aanmerking komen voor een bedrijfsabonnement waarmee u kunt parkeren in de parkeergarages Neringweg, Zilverpark, Agoradek en de Waag. 

Wat zijn de voorwaarden?

 • Uw bedrijf is gevestigd in het Stadshart (uittreksel KvK bij aanvraag uploaden)
 • Kenteken staat op bedrijfsnaam/naam werknemer (tenaamstelling kentekenbewijs uploaden). Heeft u een lease- of huurauto dan levert u de volgende documenten aan:
  - Een kopie van het tenaamstellingsgedeelte van het kentekenbewijs
  - Een kopie van het leasecontract waarin u wordt genoemd of een houdersverklaring waarmee de kentekenhouder (het bedrijf of de leasemaatschappij) verklaart dat het voertuig exclusief aan u beschikbaar is gesteld.
 • Max. 2 abonnementen per bedrijf

 

Aanvragen

Vraag uw bedrijfsabonnement aan via het online aanvraagformulier bedrijven.

Tarieven

Bekijk de actuele tarieven op de tarievenpagina.
Looptijd abonnementsjaar: 1 april t/m 31 maart.


Gebruik van uw abonnement en pas

 • U kunt in alle parkeergarages (Neringweg, Zilverpark, Agoradek én de Waag) parkeren. 
 • We maken gebruik van kentekenherkenning waardoor u bij het in- en uitrijden geen pas nodig heeft. Mocht uw kenteken niet goed herkend worden dan kunt u de pas voor de kaartlezer houden. Als dit niet lukt, neem dan via de intercom contact op met onze medewerkers, zij helpen u verder.
 • Wanneer u de pas verliest, neem dan contact met ons op zodat we u van een nieuwe pas kunnen voorzien. U kunt hiervoor mailen naar info.lelystad@parkeerservice.nl
 • Uw pas is persoonsgebonden, lever bij een verhuizing de pas weer in.

Kenteken wijzigen

Heeft u een andere auto? Geef het nieuwe kenteken door via dit kentekenwijzigingsformulier en gebruik tijdelijk uw pas bij het in- en uitrijden.